Primarul fugar din Beleţi-Negreşti a fost prins azi-noapte de Poliţie

Date:

Share post:

Mihai Marin, primarul comunei argeşene Beleţi-Negreşti, dat dispărut de la domiciliu încă din noaptea de duminică spre luni, a fost prins azi noapte, în jurul orei 1, în zona Podul Viilor din Piteşti.

Primarul Marin, ales la ultimul scrutin electoral pe listele Partidului Pro România, a plecat de acasă exact în noaptea în care incendiatori rămaşi încă neidentificaţi (sau incendiator) au declanşat un incendiu puternic, care a mistuit clădirea Primăriei, inclusiv arhiva acesteia.

Ulterior, primarul a comis un accident de circulaţie în udeţul Gorj, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, dar a fugit şi de acolo.

Poliţia l-a găsit la marginea Piteştiului, azi noapte, în stare de hipotermie şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti, pentru îngrijiri, după care va fi adus, azi, la sediul Poliţiei oraşului Topoloveni, pentru audieri în cazul incendiului de la Primăria din Beleţi-Negreşti.

„E posibil ca, în funcţie de solicitările colegilor de la Poliţia judeţului Gorj, să fie audiat (primarul Mihai Marin – n.n.) şi în legătură cu accidentul rutier comis acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, agentul-şef Florin Popa.

Din informaţiile noastre reiese că principalul suspect în cazul incendierii primăriei din Beleţi-Negreşti, principalul suspect este chiar primarul Marin. Deocamdată, însă, e prematur să speculăm asupra motivelor care l-ar fi determinat pe primar să dea foc propriei primării.

În imaginea de sus, primarul Mihai Marin.

sursa foto: Facebook/Mihai Marin

Vizite2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...