Presa sportivă de la Bucureşti a speculat, ieri şi azi, pe seama faptului că patronul echipei bucureştene FCSB, Gigi Becali, ar dori să îl transfere neapărat pe fundaşul central al echipei FC Argeş, Grigore Turda.

După meciul de aseară, câştigat la limită, în prelungiri, în faţa lui Dinamo, preşedintele lui FC Argeş, fostul mare fotbalist Jean Vlădoiu, declarase că nu s-ar împotrivi unui astfel de transfer.

Însă, „omul de cuvânt” care conduce, de fapt, clubul FC Argeş, în speţă primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a dezminţit că Turda va ajunge la echipa lui Becali.

„Ținând cont de ultimele informații apărute cu privire la transferurile unor jucători de la FC Argeș, în special al lui Grigore Turda, țin să precizez faptul că, din punctul meu de vedere, la Pitești ne dorim o construcție pe termen lung care să ne aducă performanță, ne dorim să formăm o echipă care să reediteze succesele de odinioară!

Deocamdată suntem la începutul drumului și nu ne interesează câștigurile financiare rapide din vânzarea prematură a celor mai buni jucători ai noștri. În concluzie, Turda este netransferabil”, a transmis primarul Gentea, prin intermediul Facebook.

Grigore Turda are 24 de ani, e maramureşean, de loc din Sighetul Marmaţiei, şi a ajuns la Piteşti de la Pandurii Târgu-Jiu, acum trei ani. Până să ajungă la Pandurii, Turda mai jucase doar la echipe anonime, de la el din oraş şi din Zalău. Conform site-ului de profil transfermarkt.de , valoarea de piaţă a fotbalistului este de 500.000 de euro.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here