Una dintre cele mai originale figuri din administraţia locală din Argeş, primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, nu va mai candida pentr un nou mandat de primar în comuna sa.

Dl Baciu va candida, însă, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Şi nu din partea PNL, ci din partea Partidului Mişcarea Populară, după cum au anunţat azi colegii de la ziarul „Profit” din Curtea de Argeş.

Candidatura dlui Baciu ar urma să fie anunţată oficial mâine, la sediul PMP din Piteşti, concomitent cu cea a fostului poliţist Dănuţ Dinu, pentru Primăria Piteşti, a mai informat sursa citată.

Primarul din Corbi, Virgil Baciu, este autorul a două măsuri cu impact deosebit în viaţa comunităţii din Corbi.

În mai anul trecut a anunţat că oferă câte 100 de lei lunar fiecărui copil care nu lipseşte de la şcoală, iar cu patru luni mai devreme luase decizia să nu mărească salariile din Primăria Corbi (şi să nu acorde nici vouchere de vacanţă), pentru a direcţiona banii economisiţi astfel spre investiţii locale.

Plecarea primarului Baciu – aflat, se ştie, în relaţii proaste cu şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu – din PNL ar fi o pierdere grea pentru acest partid. Vom vedea mâine dacă această plecare se confirmă sau nu.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here