Primarul din Călineşti, Mihai Georgescu, către o tânără, la angajare: „Îţi dau prime, liber cât vrei, da’ dacă vreau să fiu cu tine o oră-două pe zi, eşti la dispoziţia mea”

Date:

Share post:

Primarul din Călineşti, Mihai Georgescu (PSD) a ajuns deja vedetă la nivel naţional, după ce o înregistrare, ajunsă în mediul online, arată că i-ar fi promis unei marea cu sarea unei tinere dornice de a se angaja, pretinzând, în schimb, favoruri sexuale.

„Te pot angaja pe cabinetul meu. Îţi dau 35 de milioane (3.500 de lei) salariu… mă duci, mă aduci, chestii de astea… Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei.

Da’ dacă am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea. Îţi asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, prime, relaţii… tot ce vrei. Te duc în lumea bună…

Puteam să te iau şi la festival, toată lumea bună a fost acolo… Dar dacă pe tine te-a durut la păsărică şi ai considerat că e mai bine să ieşi cu nu ştiu care”, spune vocea de pe înregistrare, care pare a fi cea a primarului Mihai Georgescu.

Primarul neagă acuzaţiile formulate de tânăra în discuţie.

”Nu am ce să comentez”

„În urma materialelor calomnioase apărute în ultimele zile, nu am ce să comentez pe acest subiect, nu mă pretez la asemenea inepții, mă dezic de la toate acuzațiile, las organele competente să tragă concluziile reale.

Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei angajate a primăriei.

Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea.

Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase….

… Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ”, a transmis primarul Mihai Georgescu, prin intermediul paginii sale de Facebook. L-a telefon n-a răspuns.

Probleme mai vechi cu legea

Mihai Georgescu (foto, în dreapta) a fost ales primar din partea PSD, după ce anterior fusese şef al organizaţiei locale a PRM şi a mai trecut pe la Partidul pentru Argeş şi Muscel.

Omul a avut serios de-a face cu legea la viaţa sa. Inclusiv cu puşcăria.

„Mihai Georgescu a fost condamnat în anul 2010 la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, la care s-au adăugat și pedepsele complementare pedepsei principale, conform articolelor prevăzute în Codul Penal la data condamnării. 

Din câte o arată articolele de presă ale vremii, Mihai Georgescu a înfundat pușcăria în dosarul celebru la acea vreme al unor falsificatori de alcool din Călinești, cu care Georgescu, aflat pe atunci chiar în poziția de inspector principal la fisc, s-a încârduit”, scria site-ul Şoapte Reci acum vreo doi ani şi ceva, cu referire la fapte mai vechi.

sursa foto: Facebook/Mihai Georgescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Teatrul Alexandru Davila Pitești, la festivaluri de teatru la Suceava, Buzău și Reșița

Actorii de la Teatrul Alexandru Davila din Pitești vor...

Muzica zilelor noastre: O simfonistă dedată rockului

Nimeni alta decât instrumentista bucureșteană Natalia Pancec. Șef partidă...

(Galerie foto) La Boteni, canalizarea pute ”în limitele maxim admise de lege”

Mai mulți cititori ne-au semnalat că la Lunca, în...

Tot ce trebuie să știi despre jocul American Poker 2

Cazinourile online se remarcă prin fapul că oferă atât...