Primarul din Beleţi-Negreşti ar fi recunoscut că a incendiat Primăria. A fost reţinut 24 de ore

Date:

Share post:

Mihai Marin, primarul (Pro România) comunei argeşene Beleţi-Negreşti, a fost reţinut azi-noapte pentru 24 de ore, de către anchetatorii din Topoloveni, acuzat fiind că a fost cel care a incendiat sediul Primăriei respective, precum şi – sau mai ales – arhiva acesteia.

Primarul Marin va fi prezentat în cursul zilei de azi unui magistrat de la Judecătoria Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă, a informat azi-noapte biroul de presă al Poliţiei Argeş, la finele a aproximativ şapte ore de audieri cu primarul-suspect.

Sediul Primăriei din Beleţi-Negreşti a ars în noaptea de duminică spre luni. Din arhiva instituţiei nu a mai rămas, practic, nimic. Primarul Mihai Marin, chemat de un localnic să vină grabnic că arde Primăria, a dat bir cu fugiţii. Ulterior, s-a aflat că a plecat „să se reculeagă” la mănăstirea Lainici, din defileul Jiului, dar a provocat un accident rutier în Gorj.

Dus la spital, a fugit şi de acolo, fiind găsit, în stare de hipotermie, în albia râului Argeş, în zona Podul Viilor din Piteşti.

A fost reţinut de Poliţie, apoi audiat cu privire la cele petrecute. Există informaţii conform cărora primarul Marin (aflat la primul său mandat) ar fi recunoscut că el a incendiat Primăria, supărat fiind că subordonaţii nu-l ascultă.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, conform art. 256, alin. 4 și 259 din Codul Penal”, a informat Poliţia, printr-un comunicat de presă.

Un magistrat din Topoloveni îi va decide soarta în cursul zilei de azi.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare – Judecătoria din Topoloveni a decis în această după-amiază arestarea, pentru 30 de zile, a primarului Mihai Marin.

sursa foto: Facebook/Mihai Marin

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...