Cu o constanţă care a început să devină obositoare şi agasantă, dacă nu de-a dreptul inutilă, primarul comunei Băbana, Vasile Bebe Ivan, organizează periodic aşa-numite acţiuni de ecologizare. În fapt, dl Ivan şi subordonaţii săi, ajutaţi nu o dată de voluntari inimoşi, strâng gunoaiele aruncate pe te miri unde de inşi – unii, localnici, alţii, doar în trecere prin Băbana – certaţi cu cele mai elementare norme de bun simţ.

Despre acest gen de iniţiative cetăţeneşti ale primarului Bebe Ivan am mai scris, de altfel, nu o dată, cu riscul de a plictisi cititorii.

Azi, primarul Ivan a mai organizat o astfel de acţiuni de curăţire după nesimţiţii care-şi aruncă gunoaiele oriunde, numai unde trebuie nu, dar care, probabil, ţipă că vor o ţară ca afară.

„Numai azi de-a lungul DJ703 E, Piteşti-Băbana, toate aruncate din maşini; nimeni nu-i vede să ne trimită informaţii! Am găsit şi doi pisoi abandonaţi si morţi de foame! Mâine publicăm numele celor cărora le-am găsit facturi în aceşti saci aruncaţi!”, a scris pe pagina sa de socializare dl Ivan.

Doi pisoi, aruncaţi laolaltă cu gunoaiele, c-aşa fac bunii creştini

O să preluăm şi noi lista cu numele respective, poate aşa le-o crăpa obrazul de ruşine indivizilor în cauză. În rest, ne bucurăm că pisoii au supravieţuit şi că au mâncat cu poftă păpica cu care i-a servit primarul.

„I-aş amenda cu maximum prevăzut de lege, dar n-am dovezi aproape niciodată. S-au profesionalizat, ca borfaşii, aruncă gunoaiele doar acolo unde ştiu că nu sunt camere de luat vederi instalate. Numai la tomberon n-ar arunca niciodată ceva, nici să-i pici cu ceară. Când dracu’ ne revenim şi noi?”, a răbufnit primarul Ivan.

sursa foto: Facebook/Vasile Bebe Ivan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here