Primarul de cuvânt, încă un avertisment pentru FC Argeş: „Treziţi-vă, până nu e prea târziu! Nu sunteţi în stare? Plecaţi, toţi!”

Date:

Share post:

Microbiştii argeşeni îşi amintesc, cu siguranţă, faptul că, după primele două etape de campionat, care au însemnat tot atâtea înfrângeri pentru FC Argeş, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, care e un fel de patron de facto (chiar dacă pe bani publici) al echipei, şi-a admonestat şi avertizat jucătorii şi stafful tehnic că, dacă nu câştigă la Mediaş, în etapa a treia, va „umbla” la bani.

„Fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!”, a tunat primarul de cuvânt. A omis, totuşi, faptul că un contract cu un jucător trebuie onorat, chiar dacă echipa pierde sau câştigă. Înă, asta e altă discuţie, o să revenim pe marginea subiectului respectiv.

Din păcate, la Mediaş, etapa a treia, Argeşul nu a câştigat, reuşind să ciupească doar un punct, in extremis, după un gol marcat în minutele de prelungire. Noi am zis că, decât 1-2 şi zero puncte după trei etape, mai bine 2-2 şi un punct. Pe dl Gentea, însă, acest punct nu l-a mulţumit.

„Am un singur mesaj pentru jucătorii/antrenorii/conducătorii FC Argeș: treziți-vă, până nu e prea târziu! Vă asigur că vor urma zile foarte grele pentru voi, dacă nu veți conștientiza eforturile, trecutul și dorința piteștenilor de a reveni unde am fost pe vremea lui Dobrin! Sunteți în stare de asta, mergem împreună înainte! Nu, plecați cu toții și nu ne mai amărâți!

Am prea multă treabă în Pitești și vreau să-i mulțumesc pe cât mai mulți dintre piteșteni, încât mă opresc, în ceea ce privește fotbalul, la avertismentul de mai sus!”, a transmis primarul de cuvânt, prin intermediul Facebook.

Ce vrea de fapt să spună, cu acest avertisment, dl primar? Că, dacă echipa nu câştigă nici etapa viitoare, acasă, cu Rapid, robinetul cu bani publici care alimentează echipa ar putea să fie închis. Ceea ce ar echivala cu revenirea în ligile inferioare, în cel mai bun caz, pentru că sponsorii aduşi cu tam-tam de domnia-sa sponsorizează, practic, cu firimituri.

Nici urmă, în discursurile dlui Gentea, de vreo urmă de însuşire a vreunei culpe. Sunt de vină antrenorii, stafful, jucătorii… de parcă nu dumnealui i-a adus pe toţi. Sau cu blagoslovenia dumnealui, în orice caz.

Concluzia e că situaţia începe să devină cel puţin neplăcută. Etapele trec, alte echipe slab cotate joacă şi fac puncte, Argeşul nu. Uitaţi-vă la CS Mioveni („Cu jucători refuzați de noi, cu salarii incomparabile cu ale FC Argeș, cu prime minore față de cele oferite de noi, dar cu un antrenor, Pelici, care dovedește că nu este doar „un bun cunoscător al Ligii 2”, după cum dl Gentea însuşi spunea) sau la aşa-numita grădiniţă a lui Dinamo, echipă ai cărei jucători n-au mai văzut salarii de pe vremea când era încă zăpadă afară, dar care joacă şi-şi permite chiar şi momente de spectacol, ca aseară, cu Clinceni.

Partea bună a lucrurilor e că dl Gentea e conştient că trebuie făcut/schimbat ceva. Rămâne doar să nu facă la fel ca Becali, trei schimbări după o jumătate de oră de joc.

1 COMENTARIU

  1. Este clar,Lupeta trebuie sa dispară din decor,Said,deși venit de 2 zile,a rezistat si a jucat mai bine decat Pupe.Viana este un castig ,clar,tehnic,bataiosMai rau stam pe linia de fund,încă nu sunt cristalizare relațiile de joc,deși,surprinzător erorile in acest etape au fost facute de jucatori,care se presupune ca au legaturi de joc bune..MUSAT-BOLDOR-TURDA.Pitian este peste Boldor,si Turda.Dumitrascu e bun,dar..problema e la cuplul de antrenori..Ambii sunt ca niste ms te fără cap.Primarule,am impresia ca dupa meciul cu Rapid,vei aduce un ANTRENOR ,nu un novice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...