Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, asemeni multor altor microbişti argeşeni, a digerat greu înfrângerea de aseară a lui FC Argeş în faţa Viitorului Constanţa, scor 0-1, la capătul unei evoluţii cel puţin modeste a argeşenilor.

Într-atât de modeste încât mulţi suporteri alb-violeţi au acuzat, răspicat, faptul că ar fi fost un meci aranjat, în sensul că FC Argeş a cedat benevol cele trei puncte Viitorului, pentru a-i ajuta pe sportivii lui Gheorghe Hagi să iasă din zona retrogradării.

Varianta are ceva şanse să fie plauzibilă, ţinând cont de faptul că Viitorul Constanţa a fost des acuzată de „blătuirea” unor meciuri de campionat.

Antrenorul Andrei Prepeliţă a pus înfrângerea pe seama oboselii jucătorilor săi („e greu să joci din 3 în 3 zile”), ca şi cum nu toate echipele ar juca la fel de des.

Revenind la nervii de după meci ai primarului Gentea, acesta le-a transmis jucătorilor şi tehnicienilor echipei un mesaj dur, aseară, după meciul cu Viitorul, mesaj pe care-l reproducem integral mai jos:

„… am fost de nerecunoscut în duelul pierdut contra celor de la Viitorul! În meci, ne-a lipsit în special ambiția! Mi-aș fi dorit mult mai mult de la echipă în repriza secundă, atunci când trebuia să revenim în partidă! Din fericire, rămânem pe locul secund al play-out-ului.

Deci, ne vom juca până la final șansa pentru barajul ce duce în Conference League, o astfel de accedere fiind chiar onorantă pentru o echipă recent promovată. Dar, repet încă odată, faptul că îmi doresc mult mai mult de la alb-violeți: dăruire, respect pentru culorile clubului, respectiv implicare pe măsură eforturilor făcute de administrația locală!

Mai avem de disputat două partide în play-out: contra celor de la Dinamo, respectiv Hermannstadt, iar obiectivul categoric este acela de a câștiga aceste jocuri!Îmi doresc continuitate după partidele ce aduc evoluții bune, nu fluctuații în joc, precum sincopa de astăzi!

Să se înțeleagă foarte clar: fără un egal mâine la Voluntari (FC Voluntari-Chindia, joc ce începe azi la ora 16,45 – n.r.), încă nu suntem salvați de la retrogradare!

Evoluția de azi (de aseară – n.r.) este rușinoasă, cu o echipă modestă, în opinia mea, iar eforturile noastre sunt mult peste evoluția de astăzi (ieri – n.r.) a echipei.

Aveți mare grijă, dragi jucători ai FC Argeș!!!”, a notat primarul Getea. Cu trei semne de exclamare la final, ca să se înţeleagă bine.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu de ce..Dar am un feeling.ca la anu ,iar ne va împrumuta Viitorul niste U21. Dar,am scapat de retrogradare.A fost 0-0l la Voluntari.Acum,puteti,în sfârșit sa jucați si ceva fotbal. Unii mai au două sanse ,până la final…ma refer la jucatoriinlui Prepelita.

    O să ne lămurim repede cum vor sta lucrurile, cel târziu la toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here