Primarul Cristian Gentea, mesaj pentru Andrei Prepeliţă: „Să stea să antreneze portarii, contractul lui ăsta este”

Date:

Share post:

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, omul care decide, în fapt, tot ce se petrece la clubul FC Argeş, a dezvăluit, azi, pentru site-ul Prosport, motivele care au dus la îndepărtarea lui Andrei Prepeliţă de pe banca echipei.

„… observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Vad că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului. A făcut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok! A salvat echipa și a dus-o apoi în play off, dar se dorește trecerea la un alt nivel.

… Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club. Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii.

Și ce vedem? Unii dintre ei nici măcar nu mai prind lotul. Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârşit, să stea să antreneze portarii”, a declarat primarul Cristian Gentea (foto) pentru Prosport.

Dl Gentea face aluzie, evident, la faptul că Andrei Prepeliţă nu poate figura în acte ca antrenor principal, neavând calificarea necesară (licenţă de antrenor Pro), aşa că a fost angajat la FC Argeş ca… antrenor cu portarii. Incredibil!

Context

După cum informam chiar azi, Andrei Prepeliţă a fost dat afară şi nu prea de la echipă, în sensul că nu i s-a reziliat contractul, dar nici nu mai are ce căuta la conducerea primei echipe. De aceasta se va ocupa Constantin Schumacher, până ieri tehnicianul echipei secunde a lui FC Argeş.

Concomitent, clubul poartă discuţii cu alţi antrenori pentru preluarea primei echipe, între aceştia aflându-se Costel Gâlcă şi Marius Croitoru.

„Printr-o decizie unanimă, C.D. (Consiliul Director al clubului FC Argeş – n.r.) a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice și să își desemneze colaboratorii și care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formației noastre pentru perioada următoare”, se menţionează în comunicatul oficial al clubului, dat publicităţii aseară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...