„Plecat în Peru pe banii noștri, primarul PSD Constantin Ionică încalcă legea prin nepublicarea bugetului Piteștiului în termenul legal.

Conform legii, în maximum 15 zile de la publicarea Bugetului de Stat în Monitorul Oficial (6 ianuarie) autoritățile locale ar fi trebuit să prezinte de acum doua zile bugetul pe anul 2020.

Timpul a expirat. Cetățenii sunt ignorați din nou de administrația PSD”, a informat azi deputatul USR de Argeş Ionuţ Moşteanu.

„O administrație publică responsabilă, deschisă către piteșteni, trebuia să fie pregătită și să prezinte proiectul de buget în termen legal.
Solicit primarului PSD Constantin Ionică să prezinte de îndată bugetul orașului și să organizeze, conform legii, mai multe dezbateri publice.

Piteștiul are nevoie de un buget în care să vedem proiectele de care orașul nostru are atât de mare nevoie. Haideți să vorbim despre asta”, e de părere dl Moşteanu.

De notat că deputatul USR de Argeş Ionuţ Moşteanu a fost anunţat drept candidat al acestui partid la postul de primar al Piteştiului, la alegerile locale din acest an.

sursa foto: Facebook/Ionuţ Moşteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here