Primăria Municipiului Pitești continuă aplicarea măsurilor de limitare a răspândirii epidemiei de COVID-19, conform prevederilor ordonanțelor militare emise de Guvernul României.
Astfel, a fost reluată acțiunea de dezinfectare a municipiului Pitești pe bulevarde, străzi principale și secundare, cu mijloace mecanizate, în perioada 14 – 16 aprilie, în intervalul orar 03:00 – 09:00, substanța dezinfectantă folosită fiind avizată sanitar. Sunt, de asemenea, dezinfectate zonele aglomerate din oraș, piețele, zonele din preajma spitalelor, dar și zona centrală pietonală, zilnic tranzitată de cetățeni.
Spălarea străzilor, măturarea aleilor și a trotuarelor, întreținerea spațiilor verzi se desfășoară zilnic, fiind o acțiune permanentă de curățenie în tot municipiul. Pe lângă curățare, are loc și dezinfectarea platformelor de gunoi, o dată la două săptămâni.
Totodată, continuă realimentarea cu dezinfectant a dozatoarelor montate la intrarea în scările de bloc, precum și înlocuirea celor defecte, care sunt returnate furnizorilor. Echipele responsabile cu această acțiune sunt în fiecare zi prezente în cartiere, inclusiv sâmbăta, iar acolo unde, inițial, nu au avut acces în scara de bloc se revine, pentru a completa cu dispozitive toate scările rămase.
Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să permită accesul angajaților municipalității în scările de bloc pentru operațiunile menționate mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here