Primăria Piteşti se luptă din greu cu tigrul platanului

Date:

Share post:

„Începând cu ora 22 și continuând mâine dimineață, de la ora 5, va avea loc acțiunea de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște, tigrul platanului etc).

Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Vor fi utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.

De asemenea, se va interveni și cu atomizoare motorizate, care vor fi acționate de la sol de către angajații SPEP și Salpitflor Green. Substanța folosită, EFFECT ULTIMUM, este un produs avizat de Ministerul Sănătății.

Acțiunea de dezinsecție va continua și săptămâna viitoare, când se vor efectua alte două treceri, după următorul program.

• luni 6.07.2020, începând cu orele 22, până marți 7.07.2020, ora 7;
• joi 9.07.2020, începând cu orele 22, până vineri 10.07.2020, ora 7.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre etape, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației”, a informat Primăria Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular