„Primăria Municipiului Pitești continuă montarea de dozatoare cu dezinfectant în scările blocurilor de locuințe din cartierele municipiului, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 (coronavirus – n.r.)”, a comunicat azi municipalitatea.

Reamintim că acţiunea de montare a dozatoarelor cu dezinfectant n-a fost, deocamdată, dusă la bun sfârşit, în toate blocurile de pe raza oraşului.

„În urma sesizărilor primite pe parcursul primelor două zile în care s-a desfășurat această acțiune, privitoare la unele recipiente ce prezintă defecțiuni de fabricație (sau unele furate ori distruse – n.r.), rugăm administratorii de bloc și reprezentanții asociațiilor de proprietari să semnaleze orice astfel de situație apărută, la numărul de telefon 0248 984, astfel încât să se poată interveni cât mai curând în remedierea acestor probleme, prin înlocuirea dozatoarelor defecte.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni.
Mulțumim pentru înțelegere!”, a mai transmis Primăria Piteşti.

sursa foto: Facebook/Piteşti, oraşul meu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here