Primăria Piteşti începe stropirile împotriva insectelor

Date:

Share post:

„Primăria municipiului Pitești informează că, în zilele de miercuri,1 iulie, de la ora 22 și joi, 2 iulie, de la ora 5, se vor executa servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște,tigrul platanului etc)”, a informat muncipalitatea azi.

Era şi cazul să treacă la treabă, pentru că celebrul deja tigru al platanului (dar şi alte insecte) îşi fac de cap de zile bune.

„Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând a fi efectuate mai multe treceri.

Municipalitatea a achiziționat utilaje performante, pentru această acțiune urmând a fi utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.

De asemenea, se va interveni și cu atomizoare motorizate, care vor fi acționate de la sol de către angajații serviciilor municipalității special instruiți în acest scop.

Acțiunea de dezinsecție va continua și săptămâna viitoare, când se vor efectua alte două treceri, după următorul program.
• luni 06.07.2020, începând cu ora 22, până marți 07.07.2020, ora 7;
• joi 09.07.2020, începând cu ora 22, până vineri 10.07.2020, ora 7;”, a mai informat Primăria.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre etape, aceasta va fi reprogramată.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular