Pe o stradă din cartierul Trivale din Piteşti, municipalitatea va construi o parcare publică, cu 22 de locuri, în locul unde acum sunt 12 garaje vechi, inestetice, ridicate cu decenii în urmă şi pentru care proprietarii nu plătesc niciun fel de taxe sau impozite.

Parcarea va fi construită pe strada prof. Nicolae Bănescu.

„În urmă cu o săptămână, primarul însoțit de viceprimari a fost în teren și a dispus curățarea și toaletarea zonei din jurul garajelor dar și asfaltarea aleilor din spatele blocului, acolo unde se va amenaja parcarea. Situația din teren a fost discutată cu locuitorii blocului în urmă cu 24 de ore. Proprietarii garajelor vechi nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani”, a anunţat primarul Cristian Gentea.

Proprietarii garajelor au la dispoziţie toată luna august pentru a le demola şi a face astfel loc construcţiei parcării.

„Primarul Cristian Gentea a promis sprijin logistic celor care îl solicită, în cazul în care nu au posibilitatea de a muta diverse obiecte personale din fostele garaje. La 1 septembrie 2021, garajele neridicate vor fi demolate de municipalitate și va începe reconstrucția zonei pentru a fi transformată în parcare publică”, a informat municipalitatea.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here