„Primăria Municipiului Pitești continuă, și în această săptămână, campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19 (coronavirus – n.r.).

Se fac eforturi susținute pentru a finaliza operațiunea în curs până la sfârșitul săptămânii actuale, acțiunea de dezinfecție fiind desfășurată atât cu mijloace mecanizate, cât și cu atomizoare, acolo unde nu pot pătrunde mașinile, în fiecare cartier de locuințe.

Pentru eventualele observații sau sesizări privitoare la modul în care se efectuează dezinfecția zonelor publice, rugăm cetățenii să apeleze la numărul de telefon 0248 984, de luni până joi în intervalul orar 08:30 – 14:30, vineri între orele 08:30 și 11:30.

De asemenea, continuă și montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc, în cartierele Piteștiului. Precizăm faptul că aprovizionarea cu materialele necesare se realizează, în continuare, cu greutate, unele dintre dispozitive prezentând defecte de fabricație, motiv pentru care vor fi înlocuite, iar cele defecte vor fi returnate furnizorilor.

Până la sfârșitul săptămânii în curs este programată și finalizarea acestei operațiuni. Orice sesizare privind eventualele probleme apărute va fi adresată la numărul de telefon 0248 984, în intervalele orare menționate.

Pe măsură ce va fi realizată aprovizionarea cu substanțe dezinfectante avizate sanitar, va fi demarată și acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a spațiilor interioare comune, la toate blocurile de locuințe din municipiu, operațiune planificată pentru săptămâna următoare.

Solicităm în continuare sprijinul asociațiilor de proprietari privind accesul în scările de bloc”, se arată într-o informare a Primăriei Piteşti.

În cartierele Trivale, Războieni, zona Mărășești, Judecătorie, Spital Pediatrie, Bd. Eroilor a continuat astăzi dezinfecția efectuată cu ajutorul atomizoarelor de echipele de lucrători ale societăților din subordinea Primăriei Municipiului Pitești.

Dezinfecția continuă și va fi reluată periodic.

Din câte am aflat, până la finele săptămânii în curs, toate cartierele din Piteşti vor fi dezinfectate şi igienizate.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here