„Conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în baza articolului 6, Primăria Municipiului Pitești a demarat astăzi procedura de achiziție a dispenserelor și a soluțiilor dezinfectante care urmează a fi montate la toate intrările celor peste 1200 de blocuri de locuințe situate pe raza Municipiului Pitești.

Dispensere cu gel dezinfectant vor fi achiziționate și montate la fiecare scară de bloc, inclusiv ale blocurilor private. S-au constituit circa 40 de echipe care se vor deplasa în teren, vor asigura instalarea și, pe bază de proces verbal, vor preda președinților de asociații dispenserele și soluțiile dezinfectante.

De asemenea, urmează a fi efectuată și dezinfectarea lifturilor, a casei scărilor și a altor spatii comune, pentru blocurile de locuințe menționate anterior, acțiune care va fi anunțată în prealabil.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, se arată într-o informare a Primăriei.

Tardiv, foarte tardiv. Dar decât deloc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here