Pentru primăriţa municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, aproape fiecare zi petrecută la cârma oraşului, de la instalarea în funcţie încoace, vine la pachet cu câte o surpriză.

Ultima de aceste gen, despre care însăşi dna Lasconi a relatat, prin intermediul reţelelor sociale, este existenţa unei case de oaspeţi, aparţinând municipalităţii.

Până acum, n-am mai auzit ca vreo altă primărie din România să se poată lăuda cu aşa ceva. Chiar Elenei Lasconi i-au trebuit câteva săptămâni la Primărie ca să afle că ea, Primăria, are şi în dotare şi o astfel de casă de oaspeţi.

„E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard (celebrul bulevard Pardon – n.r.)

Casă de oaspeţi a Primăriei? „E tare, nu?”; Elena Lasconi e uimită de câte ceva în fiece zi petrecută la cârma Câmpulungului

Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul?

Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului, Mugurel Minciună, Sergiu Cicu, fost consilier PSD, Nicolae Alexe, fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.

Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala.

Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni. Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște că nu mă pot gândi la altceva”, e mesajul Elenei Lasconi pentru deţinătorii de chei ai casei de oaspeţi.

sursa foto: Facebook/Elena Lasconi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here