„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, a informat azi biroul de presă al Guvernului României.

Prim-ministrul a cerut să fie testat pentru coronavirus, iar până la sosirea rezultatului testului s-a autoizolat la domiciliu.

Televiziunea căreia Guvernul evită să-i dea numele este postul B1 TV. Acolo, dl Orban a fost invitat în emisiunea colegului Silviu Mănăstire, care a fost confirmat, din păcate, cinci zile mai târziu, ca fiind infectat cu Covid 19.

Silviu Mănăstire

Emisiunea la care prim-ministrul Orban a fost invitatul lui Silviu Mănăstire a avut loc în 29 septembrie.

Atât premierul, cât şi colegul nostru de breaslă sunt asimptomatici şi se simt bine.

Actualizare, ora 16,30 – Prim-ministrul Orban a primit rezultatul testului şi acesta e negativ. Totuşi, dumnealui va rămâne încă în carantină până în ziua de 8 octombrie, urmând a-şi execita prerogativele de la distanţă.

Nicuşor Dan, noul primar general al Bucureştiului, care a fost şi el la emisiunea respectivă, a intrat de asemenea în izolare şi a efectuat testul pentru coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here