Aflat în trafic, azi, în zona satului Broşteni, aparţinând de oraşul Costeşti, prim adjunctul şefului ISU Argeş, Alin Berevoescu, a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe care el însuşi l-a observat, într-un stadiu incipient, la un imobil din sat, deşi ofiţerul se afla în timpul său liber.

„În prima fază a incendiului doi participanți la trafic au observat fumul care venea din zona locuinței și au oprit, constatând că fumul venea de la bucătăria casei. Cei doi bărbați au anunțat incendiul și au încercat cu ce aveau la dispoziție să limiteze propagarea incendiului la întreaga locuință.

Lt. col. Alin Berevoescu

Unul dintre bărbați era prim adjunctul inspectorului șef, locotenent colonel Berevoescu Alin, care a observat dezvoltarea violentă a incendiului, din cauza scurgerilor masive de gaz de la o butelie și a luat rapid decizia de a evacua persoanele din acea curte, iar la puțin timp butelia a explodat”, a transmis biroul de presă al ISU Argeş.

Atât a mai rămas din butelia de gaz, după ce aceasta a explodat

Pompierii au localizat incendiul și flăcările și explozia au afectat doar bucătăria și aproximativ 40 mp din acoperișul casei. Acolo locuiește o femeie de 50 de ani care, din fericire, nu a fost rănită în acest incendiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este, potrivit celor de la ISU Argeş, una de-a dreptul hilară: „încercarea de a depista scurgeri la racordul butelie de gaz cu ajutorul unei surse de foc”.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here