Cum aminteam mai devreme, un bărbat a ajuns la închisoare pentru o lună după de s-a decis arestarea sa prevenitvă de către magistraţi, pentru agresare sexuală şi violare de domiciliu.

Se pare că omul de 65 de ani din comuna Valea Danului este bănuit că ar fi agresat sexual o fetiţă de numai 12 ani, chiar în locuinţa acesteia. Grozăvenia s-ar fi produs pe 26 octombrie, când Ion M., ar fi mers acasă la nepotul său din aceeaşi localitate.

Sexagenarul a ajuns după gratii pentru următoarea lună după ce magisraţii au decis arestarea sa preventivă pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi violare de domiciliu. După ce ar fi consumat mai multe pahare cu băutură cu rudele, prezumtivul agresor ar fi spus că pleacă, dar în realitate ar fi pândit-o pe mama fetiţei şi, când a văzut că femeia s-a îndepărtat de casă, a mers în camera copilei care, se pare, avea probleme psihice.

De aici, lucrurile se complică. Chiar dacă cea mică a susţinut că bărbatul ar fi agresat-o, examenul medico-legal a demonstrat că nu s-a întâmplat nimic între cei doi. Cu toate acestea, fata le-a spus oamenilor legii că a fost pipăită pe anuminte zone ale corpului, însă fără să fie dezbrăcată, fapt recunoscut şi de suspectul luat la întrebări de anchetatori.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here