In sezonul regulat 2021 – 2022, FC Argeș va avea urmatoarele categorii de preturi pentru biletele valabile la meciurile disputate pe teren propriu in Liga I:

 • LOW – meciuri de interes minim
 • MEDIUM – meciuri de interes mediu
 • HIGH – meciuri de interes maxim
Preturi bilete 2021 – 2022
Tip PretPeluzeTribuna IITribuna ITribuna 0*Loje VIPParcare
LOW1015205020050
MEDIUM1520257525050
HIGH20253010030050

*Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

Prețuri abonamente Liga I, sezonul regular  2021 – 2022

In sezonul 2021 – 2022, FC Argeș va avea urmatoarea politica de prețuri:

Abonații sezonului 2021 – 2022  

Tip PretPeluzeTribuna IITribuna ITribuna 0*Loja VIP*PARCARE**
Valoare1502102402500525

* Numărul de abonamente disponibile la loja VIP  este limitat 

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0. Valoarea acestora va fi anunțat cand accesul in tribuna 0 va fi posibil.

** Doar abonatii tribunei 0 si Loja VIP vor putea sa isi achizitioneze abonament acces parcare in limita locurilor disponibile

Abonamentele Family Stand sunt concepute pentru parintii care in mod normal vin la stadion insotiti de copii :  abonatul poate veni insotit de un copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani si va putea achitiona un abonament la urmatoarele preturi:

Tip PretPeluzeTribuna IITribuna ITribuna 0*
Valoare225315460

Copiii cu varsta de pana la 7 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

Abonamente SENIOR:  Prin prezentarea unui act de identitate si a talonului de pensie original, se va putea achizitiona un abonament  beneficiind  de preturi speciale dupa cum urmeaza:

Tip PretPeluzeTribuna IITribuna ITribuna 0*
Valoare100150175

* La tribuna  0 numărul de abonamente disponibile este limitat.

Pentru moment, protocolul de desfășurare al competiției nu permite accesul în tribuna 0.

Abonamente JUNIOR :  Prin prezentarea unui act de identitate si carnetului de elev sau student in original si vizat la zi , se va putea achizitiona un abonament  beneficiind  de preturi speciale dupa cum urmeaza:

Tip PretPeluzeTribuna IITribuna I
Valoare100150175

Abonamentul CORPORATE este conceput pentru persoanele juridice care doresc sa achizitioneze minim 10 abonamente la aceeasi tribuna. Pentru a intra in posesia abonamentelor, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa ticketing@argesfc.ro care sa contina urmatoarele informatii: date de identificare firma, numar abonamente, tribuna selectata si un numar de telefon la care puteti fi contactat. In urma prelucrarii unui discount de 40% din pretul total al biletelor aferent tribunei selectate, pentru abonamentele corporate sunt urmatoarele preturi:

Tip PretPeluzeTribuna IITribuna I
Corporate 130*185*210*
 • In functie de cantitatea achizitionata se pot acorda discounturi 

Persoane cu dizabilitati:  Prin prezentarea unui act de identitate si  documentelor justificative,  pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuie sa contacteze clubul, la tel. 0726029292, sau prin e-mail ticketing@argesfc.ro

Toate abonamentele emise vor fi nominale și netransmisibile. 

 Din data de  25.06.2021, orice persoana poate achizitiona  abonamente pentru sezonul 2021 – 2022.

Abonamentele vor putea fi achiziționate online sau de la Fan Shop FC Argeș. Informații vor putea fi obținute la numărul de telefon 075FCARGES sau online la ticketing@argesfc.ro

Beneficii pachete abonamente Liga I, sezonul regulat  2020 – 2021

Toate persoanele care isi vor achizitiona abonament in sezonul 2020 – 2021 vor dispune de o serie de beneficii, in functie de tribuna selectata.

Beneficii pentru abonati

 • discount la produsele selctionate la FC Argeș Fan Shop
 • discounturi din pretul biletelor sau abonamentelor  pentru meciurile din playoff sau playout
 • discount la reinnoirea abonamentelor in sezonul 2022-2023
 • discount din pretul biletului pentru meciurile din Cupa Romaniei unde FC Argeș are drepturile de ticketing 
 • prioritate la achiția ( a maxim 4 bilete suplimentare ) cu un discount de 10% din pretul biletelor aferent tribunei in care detin abonament Pachetul Prieteni la meci

Informații de interes general

Biletele pentru meciurile din Liga I se pun in vanzare cu minim doua  zile inainte de ziua meciului. Preturile biletelor vor fi anunțate cu minin 3 zile inaintea punerii in vanzare pe site-ul oficial al clubului.

O persoana poate achizitiona maxim 4 bilete/meci si DOAR avand asupra sa buletinul sau permisul de conducere in ORIGINAL.

Biletele pot fi cumparate DOAR online sau de la casele de bilete ale FC Argeș sau de la partenerii agreati. Conducerea clubului nu garanteaza validarea biletelor achizitionate din alte surse decat cele mentionate mai sus.

Copiii cu varsta de pana la 7 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Femeile gravide si copiii au prioritate atat la casele de bilete cat si la intrarea in stadion.

Totodată, jurnaliștii acreditați de către FC Argeș au prioritate la intrările de la Masa Presei.

Programul caselor de bilete va fi anunțat la fiecare meci în parte

Vanzarea biletelor poate fi oprita în momentul în care va fi atinsă capacitatea maximă admisă de protocoalele de desfășurare ale competiției valabile in momentul respectiv. 

În acest moment, capacitatea maximă admisă a stadionului Nicolae Dobrin este de 3000 locuri, 150 locuri fiind rezervate suporterilor echipei vizitatoare. 

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

 • accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet
 • Dupa procurarea tichetelor de acces este necesară dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid sau a adeverinței de vaccinare cu a doua doză din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel. Toate porțile de acces în interiorul arenei sportive vor fi deschise. Organizatorii vor comunica spectatorilor orele recomandate pentru sosirea la eveniment, precum și poarta de acces recomandată, pentru a minimiza riscul de creare a aglomerației în aceste puncte. De asemenea, vor exista marcaje care să ajute persoanele să păstreze distanța de siguranță de minimum 1,5 metri.
 • Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomandă să contacteze medicul de familie.
  Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și / sau genți. Dacă este necesar, verificarea corporală va fi efectuată de stewarzi folosind măști de protecție, mănuși de unică folosință și se vor schimba / dezinfecta la fiecare control sau se va recurge la auto-verificare.
 • Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4.
 • Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.
 • Nu este permis accesul cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
 • Nu este permis accesul sub influenta alcoolului
 • Nu este permis accesul cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc), cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
 • Nu este permis accesul cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
 • Nu este permis accesul cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica
 • Nu este permis accesul cu camere de filmat de tip handycam sau aparate foto
 • Spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul din sectorul indicat pe bilet
 • Spațiile unde spectatorii se pot așeza vor fi marcate în mod corespunzător, astfel încât să se poată respecta o distanță minimă de 1,5 metri între oricare două persoane.
 • Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
 • În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere. Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.
 • Spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
 • Spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat conform specificatiilor organizatorilor, stewarzilor sau Jandarmeriei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here