Informam, în urmă cu două zile, despre o serie de percheziţii efectuate de poliţiştii piteşteni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, la Spitalul Judeţean din Piteşti, precum şi la domiciliile a doi angajaţi ai spitalului.

„Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană (o magazioneră, pe nume Ileana U. – n.r.), în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două persoane. Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri”.

În urma audierilor, gestionara presupusă hoaţă a fost reţinută pentru 24 de ore. Femeia a fost prezentată în această dimineaţă în faţa unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Mai clementă decât bănuiam, Justiţia n-a vârât-o la răcoare pe individa în cauză, dispunând ca ea să fie cercetată în libertate, sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Control judiciar care, oricum, e aproape lipsit de sens, în condiţiile actuale, în care toţi cetăţenii români sunt într-un fel de „control judiciar” la domiciliu.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here