„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.

Ați făcut eforturi extraordinare și v-aţi adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Va mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți, și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în față bolii”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj video pe Facebook, cu ocazia Zilei Copilului.

Preşedintele le-a urat succes celor care vor susține vara aceasta examenele de evaluare națională, respective de bacalaureat.

„Anul acesta condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că va veți descurcă foarte bine.
Am încredere că aceste încercări va vor face mai puternici și că nu veți lasă nimic să stea în calea ambițiilor voastre.
Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această lupta împotriva virusului și va asigur că împreună vom depăși cu bine această perioada. La mulți ani cu multe bucurii!”.
Adăugăm urărilor preşedintelui şi pe cele ale noastre. La mulţi ani, dragi copii, să creşteţi mari şi să deveniţi oamenii de nădejde de care e (şi va fi) atât de mare nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here