Joi, de la ora 14,30, alb-violeții de la FC Argeş vor primi vizita celor de la FC Voluntari, partidă ce face parte din o nouă etapă intermediară din Liga 1, runda cu numărul 6 din play-out. Partida se va disputa pe stadionul Nicolae Dobrin.

Înainte de această partidă, argeșenii se află pe locul 2 cu 28 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe locul 6 cu 23 de puncte. Jucătorii pregătiți de Mihăiţă Ianovschi și Andrei Prepeliță vor cu orice preț victoria, pentru a rămâne în lupta pentru primele două locuri.

FC Argeș stă bine la capitolul confruntări directe cu echipa ilfoveană; Argeşul s-a impus în tur cu scorul de 2-1, iar în retur pe terenul ilfovenilor cu 1-0.

„Am pregătit normal acest meci. Ieri am avut un antrenament de reacomodare la efort. Băieţii au avut liber duminică. Astăzi şi mâine vom lucra tactic. Îi cunoaştem pe cei de la Voluntari pentru că am jucat împotriva lor două meciuri în sezonul regular. Sunt o echipă bună, cu jucători cu experienţă, dar şi cu un antrenor bun. Au făcut meciuri bune. Nu există meciuri uşoare, dar dacă noi vom fi concentraţi şi conectaţi la miza partidei, nu vom avea probleme.

Am văzut partida pierdută de ei cu Hermannstadt. I-am analizat şi le vom arăta băieţilor cum putem să-i surprindem şi unde trebuie să fim noi foarte atenţi. Trebuie să ne gândim în primul rând la noi pentru că avem de îndeplinit un obiectiv. Deocamdată nu l-am îndeplinit.

Orice se poate întâmpla. Mai sunt 4 meciuri şi trebuie să fim concentraţi 100%. Să câştigăm meciul şi să nu mai avem emoţii pe final. Am plecat de pe locul 7 în play-out şi ne dorim primul loc. Chindia a mers foarte bine, însă şi locul 8 ne dă posibilitatea să disputăm barajul )pentru Europa – n.r.) cu ei,” a spus Andrei Prepeliță, potrivit site-ului https://fcarges-pitesti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here