„Premiem anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața discipolilor, în viața tinerilor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei”, a anunţat, printr-un comunicat de presă, fundaţia „Pentru Comunitate”, controlată de compania petrolieră maghiară de stat MOL.

„Nominalizările se trimit online până în 31 decembrie 2019.
Detalii și formular de nominalizare găsiţi aici: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la premiul Mentor pentru excelență în educație”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Elena Stoica

În urmă cu şase ani, printre laureaţii premiului Mentor s-a numărat şi dna Elena Stoica, profesoară de desen la o şcoală din comuna argeşeană Corbeni.

Gala Premiilor Mentor va avea loc la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

sursa foto: captură video youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here