De azi încolo, FC Argeş a luat-o pe urmele lui Dinamo. Nu vă speriaţi, nu a luat-o pe urmele lui Dinamo nici din punct de vedere sportiv şi nici din cel financiar.

De azi, asemeni suporterilor lui Dinamo, dar şi celor ai altor echipe cu nume din fotbalul românesc, suporterii alb-violeţi au posibilitatea să-şi arate susţinerea faţă de echipă ajutând-o, concret, financiar, prin intermediul biletelor virtuale.

Graţie site-ului www.biletel.ro, o iniţiativă a proaspăt numitului director de imagine Cristian Mitrache, „vulturii” pot acum să cumpere bilete virtuale la meciurile lui FC Argeş.

Un astfel de bilet costă între 5 şi 15 lei; tichetele virtuale vor putea fi achiziţionate inclusiv cu plata prin card bancar.

Cei mai mulţi dintre banii strânşi astfel vor merge, am aflat noi, la copiii şi juniorii pregătiţi la Centrul „Leonte Ianovschi”, acolo unde se plămădesc viitorii mari fotbalişti ai lui FC Argeş.

Primul care a „testat” site-ul de unde se pot cumpăra bilete virtuale la meciurile lui FC Argeş a fost chiar primarul Cristian Gentea.

Dumnealui a declarat azi, în conferinţa de presă de la sediul Primăriei, că a achiziţionat 50 de bilete la meciul FC Argeş-Politehnica Iaşi.

Dacă suporterii dinamovişti au făcut de mai multe ori sold-out pe Arena Naţională (adică au vândut circa 50.000 de bilete virtuale la un meci), şi la Piteşti se poate face sold-out pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

sursa foto: www.biletel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here