Pentru prima dată în judeţul Argeş, în weekend-ul care vine se va organiza maraton de vaccinare drive-through (direct din maşină). Astfel, sâmbătă şi duminică, cei care doresc să se imunizeze se pot duce cu maşina personală în parcarea centrului comercial Vivo Mall Piteşti, unde vor găsi echipe medicale. Programul de vaccinare este de la ora 8 până la miezul nopţii, a informat Prefectura Argeş.

„Cele două tipuri de vaccinuri care se vor regăsi la maratonul din acest weekend sunt Pfizer şi Johnson & Johnson. Sunt așteptate atât persoane pentru prima doză cât și cele care au nevoie de rapel sau doza 3.

De la intrarea în parcare, persoanele care solicită vaccinarea vor fi ghidate spre punctele de triaj, vaccinare apoi supraveghere post-vaccinare. Adeverința de vaccinare va fi emisă în timp ce medicii supraveghează post-vaccinarea.

Mare atenţie pentru persoanele care intenţionează să meargă după ora 22. Acestea trebuie să completeze declarația pe propria răspundere, să bifeze rubrica legată de asistența medicală și să scrie traseul pe care circulă spre și dinspre centrul de vaccinare.

Vaccinarea este permisă oricărui cetățean din categoria persoanelor eligibile, fără programare și fără a fi nevoie să locuiască în Municipiul Pitești. Obligatoriu este doar buletinul”, a mai transmis Prefectura Argeş.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here