În această seară, la emisiunea „În faţa ta; omul potrivit la locul potrivit”, realizată online de Traian Paparete, la Argeş Media, prefectul de Argeş, Emanuel Soare, a avut câteva accese de sinceritate pe care nu le vedem prea des la oameni politici.

Asta admiţând că prefectul e asimilat unui om politic.

Reproducem cea mai interesantă frază rostită de prefectul Soare, în dialogul său cu amfitrionul: „Ceea ce lipseşte cel maimult oamenilor care compun clasa noastră politică este caracterul… fără caracter nu poţi face nimic durabil”.

Deşi nu am putut interveni în direct, am transmis prefectului Soare următoarea întrebare, legată de semnarea contractului pentru lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu:

„Aţi fost foarte optimist după semnarea contractului pentru lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu, cu compania italiană Astaldi. Aceasta are însă mari probleme legate de insolvenţă, a pricinuit întârzieri mari la construcţia magistralei 5 a metrolului bucureştean, dar a întârziat considerabil şi la alte lucrări la care se angajase. Sunt motive să credeţi, şi dv, şi colegii dv din Guven, că italienii vor putea construi, la timp şi de calitate, autostrada până la Curtea de Argeş?”

Iată şi răspunsul dlui Soare:

„Mă interesează ca autostrada Piteşti-Sibiu să se construiască, în cel mai rapid mod posibil. O să mă implic şi o să fac tot efortul ca acest proiect să se realizeze…. judeţul nostru trebuie să fie în top, din toate punctele de vedere. Dacă va fi nevoie, mă duc şi pe şantier şi vă asigur de buna mea credinţă. Cred că Astaldi va face treabă bună şi va finaliza tronsonul Piteşti-Curtea de Argeş chiar mai repede decât scri eîn contract”, a declarat prefectul Soare.

sursa foto: captură video Argeş Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here