Prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, pare a fi dedicat pe de-a întregul stăvilirii valului de cazuri de infectare cu coronavirus din judeţul Argeş.

Cu toate acestea, dl Soare e de părere că nu carantina va rezolva problemele. Această măsură poate, cel mult, să le escamoteze o vreme.

„Înainte de a gândi carantina unei localități, trebuie să identificăm sursele focarului. Fiindcă putem carantina degeaba o localitate, iar sursele să fie în altă parte.

Din acest motiv a trebuit să intervenim și să închidem târgurile săptămânale sau piscinele. Am fost în târgul săptămânal din Pitești, am văzut o serie de neconformități, am rugat autoritățile locale să ia măsuri, să rezolve problemele. Nu s-au luat și am fost obligați să venim cu aceste măsuri…

… Vom merge până la ridicarea licenței de transport pentru operatorii economici care nu respectă măsurile. Am constatat că unii operatori au mărit tarifele de călătorie, dar păstrează în continuare aglomerarea pe microbuze.

Aici sunt niște puncte nevralgice, este inadmisibil ca un operator economic să pună sănătatea oamenilor în pericol. Nu vom tolera nicio abatere, în special pe ceea ce înseamnă transportul în comun!”, a spus prefectul Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here