Prefectul de Argeş: „Pandemia nu mai poate fi controlată doar de instituţii, fără sprijinul populaţiei”

Date:

Share post:

Prefectul de Argeş, Emanuel Soare, a făcut, azi, un nou apel la responsabilitate conjudeţenilor, dar şi funcţionarilor din instituţiile publice, în contextul creşterii alarmante a numărului celor infectaţi cu coronavirus, la nivelul judeţului.

Prefectul Emanuel Soare „le-a solicitat directorilor instituțiilor deconcentrate să găsească soluții pentru evitarea aglomerării la ghișee, dar și o implicare sporită în acțiunile de conștientizare a pericolului reprezentat de noul coronavirus și o popularizare a măsurilor de prevenție a răspândirii COVID-19, prin intermediul paginilor de socializare și a site-urilor instituțiilor”, a transmis azi biroul de presă al Prefecturii.

“DSP Argeș are foarte mult de muncă. Cu personal limitat, reușeşte cumva să gestioneze această avalanșă de cazuri pozitive. Reiese clar faptul că focarele sunt limitate, problema cea mai mare este transmiterea comunitară.

Vă rog să găsiți soluții pentru persoanele care vin la dumneavoastră! La AJOFM, de exemplu, este o coadă infernală. Dacă nu faceți față prin personalul propriu, cereți ajutorul Poliției sau Jandarmeriei. Au dispoziție să răspundă la astfel de solicitări.

Este momentul să devenim mai responsabili, nu este în regulă să apară cazuri pozitive în instituțiile publice, chiar unde sunt semnale că nu se respectă regulile!

Haideți să ne asigurăm că se respectă regulile la sânge!

Angajații ar trebui să aibă un anumit comportament și în afara instituției, eu mi-am tăiat de pe listă ieșirile, concediile, nu mă duc nicăieri unde nu e nevoie. Stau cu familia, nu mergem la chefuri, la distracții.

Nu cred că pandemia se mai poate controla doar prin măsurile luate de instituții, avem nevoie de colaborarea populației. Oamenii trebuie să-și asume, individual, măsurile de prevenire”, s-a adresat prefectul Emanuel Soare șefilor de deconcentrate, azi, într-o şedinţă cu aceştia, la sediul Prefecturii.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular