„În noaptea de 9 spre 10 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota au observat un autoturism care a mărit viteza de deplasare la apropierea de echipajul de Poliţie”, a anunţat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reuşind să oprească autovehiculul, în care se aflau doi barbaţi de 29 şi 23 de ani, precum şi o fată și un băiat, minori, de 17 şi 14 ani, toţi din comuna Băiculeşti.

În urma controlului corporal, asupra minorei a fost identificată o sumă de bani şi un document de identitate aparţinând unui bărbat domiciliat în Craiova”, se mai spune în comunicatul Poliţiei.

La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat: inşi necunoscuţi au pătruns în cabina unui TIR staţionat pe raza comunei Albota, pe DN 65, de unde au furat o borsetă cu bani şi documente.

Suma de bani şi documentele din borsetă au fost restituite şoferului jefuit.

„După administrarea probatoriului a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 23 de ani din Băiculeşti, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, informează Poliţia Argeş, pentru că, se pare, cei în cauză mai au şi alte asemenea fapte în palmares.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here