Look TV a semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane

Date:

Share post:

Clever Media Network, deţinătoarea posturilor Look Plus şi Look Sport, şi societatea EAD Interactive au semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane.

Până în 2024, Look Plus şi Look Sport vor transmite integral cea mai urmărită competiţie sportivă din România, telespectatorii urmând a putea viziona în fiecare sezon 270 de partide de fotbal.

Posturile TV Look Plus şi Look Sport sunt prezente la nivel naţional în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit şi IPTV.

Look Plus şi Look Sport difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga l, meciuri din Liga a II-a, meciuri din Campionatul de Fotbal al Portugaliei şi al Turciei.

Începând din această vară, Clever Media Network a lansat alte două posturi TV – Look Sport 2 şi Look Sport 3 şi pregăteşte multe alte suprize importante pentru telespectatori, urmând ca acestea să fie anunţate în curând.

Lansată în ianuarie 2015, EAD a devenit în scurt timp una dintre cele mai dinamice agenţii de vânzare publicitate din România, cu un portofoliu de peste 50 de website-uri, printre care toate publicaţiile trustului Adevărul Holding, precum şi telekomsport.ro.

EAD a decis să intre pe piaţa drepturilor sportive şi a marketingului sportiv în 2017, când a preluat drepturile mass-media (tv) ale Ligii 1 la fotbal, iar în această primăvară a semnat un contract nou, pe următoarele 5 sezoane, cu Liga Profesionistă de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular