Aseară târziu, după miezul nopţii, s-a încheiat duelul maraton dintre CS Mioveni şi Rapid Bucureşti, din optimile Cupei României la fotbal. N-a fost un meci pe care să-l urmăreşti cu sufletul la gură, dimpotrivă, a generat destul plictis pe stadion. Mai puţin în sectorul (altfel, plin ochi) destinat galeriei giuleştene, unde s-a cântat non-stop de la început până la sfârşit.

Meciul a fost anost, „de uzură”, cum le place specialiştilor să spună, presărat doar de 3-4 ocazii de gol, dintre care două ale Mioveniului (un cap al lui Scarlatache, în prima repriză şi o bâlbâială generală în careul giuleştean, pe finalul celor 90 de miute), salvate ca prin minune de portarul Rapidului, Virgil Drăghia.

Prelungirile nu au adus nimic semnificativ, aşa că totul s-a tranşat la penalty-uri. Rapidul a transformat toate cele cinci lovituri, Ducan n-a reuşit să apere nimic. Nici Drăghia n-a apărat vreo lovitură, dar Rapidul a fost calificată de execuţia în peluză a lui Bogdan Rusu, atacantul care a ajutat Mioveniul de atâtea ori, dar care ieri a prins o zi proastă.

Într-un alt meci al 16-imilor Cupei, FC Argeş joacă azi, de la ora 15, acasă, cu FC Botoşani. S-au calificat deja în optimi, excptând Rapidul, Minaur Baia Mare (liga 3), FC Voluntari şi FCU Craiova.

În imaginea de sus, veteranul Andrei Cristea, blocat în careul rapidist de Dandea.

sursa foto: CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here