Ies la iveală noi detalii în cazului poliţistului de la Crimă Organizată din Piteşti, care şi-a ucis copilul de numai trei ani şi şapte luni, apoi s-a sinucis.

Totul despre abominabilul omor/suicid din Piteşti

Inspectorul Marius Franţescu avea 29 de ani. Lucra de opt ani în Poliţie. E fiul preşedintelui organizaţiei orăşeneşti PNL Mioveni, Costel Franţescu.

Divorţase de puţin timp de soţia sa, Alina Lăudatu, cu care fusese coleg la Academia de Poliţie şi care e ofiţer la Poliţia Economică.

Inspectorul Marius Franţescu trecuse cu brio ultimul test psihologic, în urmă cu câteva luni. Lucru care pune sub semnul întrebării seriozitatea şi profesionalismul cu care aceste testări chiar se fac, în realitate.

Poliţistul ucigaş lăsase mai multe bilete de adio la locul faptei, dar conţinutul acestora nu poate fi făcut public, spun procurorii, întrucât  ancheta e în derulare.

Motivul pentru care poliţistul ar fi decis să divorţeze de soţie este presupusa infidelitate. Inspectorul Franţescu o bănuia pe femeie că ar fi avut o relaţie cu un alt bărbat, tot poliţist şi el.

sursa foto: Facebook, Poliţia Argeş

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here