În această după-amiază, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, la numărul 112, cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Popești, se află pe drumul public din localitate, are asupra sa un topor și face scandal.

„La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinței.

La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic, aruncând asupra acestora cu pietre și amenințându-i cu obiecte tăietor-înțepătoare (cu o seceră bine ascuţită – n.r.)”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În urma acestor acțiuni, unul dintre polițiști a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somațiilor legale efectuate de polițiști, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și a executat un foc avertisment în plan vertical.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a mai informat Poliţia Argeş.

Scandalagiul respectiv se afla, pare-se, sub influenţa câtorva păhărele de ţuică. Chestie care-i va îngreuna soarta, oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here