„… Instituția Prefectului face apel către argeșeni să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice și igiena mâinilor”, informează un comunicat de presă al Prefecturii Argeş.

„În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 575 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 91 de societăți comerciale, 312 persoane legitimate și 157 de autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale (pentru prevenirea infectării cu Covid-19 , n.r.)

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 3 amenzi, în valoare de 1500 lei și 12 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au verificat 72 de societăți comerciale și 880 de persoane fizice.

Dintre acestea din urmă, 51 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente”, a mai transmis Prefectura.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here