Poliţiştii de la Antidrog au descoperit la Cocu o plantaţie de canabis şi aproape 2.000 de gloanţe

Date:

Share post:

„Procurorii DIICOT- Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a localităţii Cocu, județul Argeș, ocazie cu care au fost ridicate 25 de kilograme de droguri de risc și un sistem de întreținere a culturii indoor și outodoor de canabis.

Astfel, la adresa din municipiul Bucureşti, sector 5, a fost ridicată cantitatea de aproximativ 5 kilograme de masă vegetală (inflorescențe și frunze) provenite din cultura de cannabis și suma de 2.200 de lei.

De la locuința din localitatea Cocu, județul Argeș, au fost ridicate alte 20 de kilograme de inflorescențe și frunze de cannabis, un sistem complet de întreținere a culturii indoor și outodoor de cannabis (cort, sistem de irigare, ghivece, instalație de iluminare), 6 cartușe de calibru 7,62 mm și alte 1.650 de cartușe de calibru 22 mm.

… cantitatea de droguri recoltată, de ordinul zecilor de kilograme, a fost distribuită cu preţul de 35 de lei/gram către diverşi vânzători din municipiul Bucureşti”, de către doi inşi din Argeş.

Inculpaţii, doi la număr, identificaţi prin iniţialele P.G.E. şi N.O.D., urmează să fie prezentaţi  Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare  preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Deocamdată, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...

Grădina Zoologică Piteşti, deschisă în minivacanţa de Ziua Naţională

Grădina Zoologică Piteşti va fi deschisă publicului în minivacanţa...

Pompierii de la ISU Argeş, în sprijinul colegilor lor de la Constanţa

Pompierii de la ISU Argeş au trimis camioane şi...