Azi de dimineaţă, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești „au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, pe marginea drumului, în punctul Cărbune, din localitatea Domnești, sunt abandonați doi cățeluși. Imediat, la fața locului s-a deplasat patrula formată din agent șef adjunct Crăescu George și agent principal Gheorghescu Georgian, care a preluat cățelușii”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În autospeciala de Poliție, simțindu-se în siguranță, cățelușii s-au jucat dezinvolt, bucurându-i pe polițiști cu voioșia lor. Ulterior, polițiștii au predat cățeii reprezentanților autorităților locale, nu înainte de a-i hrăni și de a se asigura că nu sunt răniți. Polițiștii au ținut legătura cu persoana care a anunțat situația și care a promis că se va implica în a le găsi micuților o familie adoptivă”, a mai transmis Poliţia.

Căţeluşii, fericiţi că au fost luaţi de oameni în grijă

Din păcate, abandonarea căţeluşilor şi a puilor de pisică este, de ani de zile, o practică curentă nu numai la noi în judeţ, ci peste tot în ţară. Din acest punct de vedere, încă nu ne-am civilizat şi, din păcate, nici nu dăm semne că o vom face prea curând.

Îi felicităm pe cei doi agenţi de Poliţie din Domneşti pentru gestul lor omenos şi sperăm că micuţii aruncaţi ca nişte gunoaie îşi vor găsi fiecare câte un stăpân pe care să-l iubească şi să-l păzească.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here