Poliția Rutieră și RAR, razie în miez de noapte prin Pitești

Date:

Share post:

Vineri seara, între orele 23 și 3, mai multe echipaje de poliţie rutieră, împreună cu reprezentanți R.A.R. Argeș, au acționat pe străzile din municipiul Pitești. Au efectuat verificări a stării tehnice a autovehiculelor, verificări pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma verificărilor au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei, fiind reținute trei permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare. Pintre sancţiunile aplicate s-au enumerat: 45 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 13 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 4 sancțiuni pentru modificări la sistemul de evacuare a gazelor, 3 sancțiuni pentru deficiențe/modificări la sistemul de lumini şi 7 sancțiuni pentru lipsă documente.

Un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe strada Calea Câmpulund, din municipiului Pitești, a fost înregistrat cu aparatul Radar cu viteza de 121 km/h. Acesta a primit o amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.

Un tânăr de 20 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe b-dul Republicii, având montate lumini neomologate și anvelope de alte dimensiuni. De asemenea, autoturismul prezenta modificări neomologate la sistemul de evacuare a gazelor, precum și plăcuțe de înmatriculare neconforme cu standardul.
Tânărul a fost sancționat contravențional, privind circulația pe drumurile publice, cu amenzi în valoare de 1.450 lei, fiindu-i retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

Doi bărbați, de 28 de ani, din Topoloveni, respectiv de 24 de ani, din Costești, care conduceau motociclete, pe raza municipiului Pitești, aveau modificări neomologate la sistemul de evacuare a gazelor, respectiv anvelope de alte dimensiuni.

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...