În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de Poliţie Rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 34 de amenzi, în valoare totală de peste 15.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație două permise de conducere şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Reamintim modificările survenite în programul de lucru cu publicul de la ghișeele Serviciului Rutier Argeș, constând în suspendarea activităților de relaționare cu publicul, excepție făcând doar testările în vederea reducerii perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, care vor avea loc în zilele de marţi, începând cu ora 10 și joi, începând cu ora 16.

Mai multe informații în acest sens pot fi accesate gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/programul-de-lucru-cu-publicul-la-ghiseele-serviciului-rutier-modificat .

sursa info şi foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here