„În cursul acestei săptămâni, agenți din cadrul Serviciului Siguranță Publică, Serviciului Siguranță Rutieră, dar și din cadrul Compartimentului Activități Comerciale (e vorba de Poliţia Locală Piteşti – n.r.) au derulat campanii de informare și conștientizare a populației, atât în parcuri, cât și în zonele aglomerate ale Municipiului Pitești.

Astfel, au fost aplicate mai multe avertismente verbale și 8 sancțiuni contravenționale (adică amenzi – n.r.) cetățenilor care nu respectau măsurile de conduită socială și prevenție – evitarea aglomerării, păstrarea distanței de 1,5 metri între cetățeni, purtarea măștii de protecție.

De asemenea, periodic au loc acțiuni de verificare a salubrizării zonelor problematice, fiind astfel aplicate 5 sancțiuni contravenționale persoanelor care au depozitat moloz și alte materiale la platformele de resturi menajere.

Pentru decongestionarea parcărilor situate pe raza municipiului, echipajele Poliției Locale Pitești au reluat acțiunile privind identificarea și sancționarea conducătorilor auto ce parchează autovehiculele cu masa mai mare de 2 tone în parcările de reședință.

Menționăm faptul că Poliția Locală a Municipiului Pitești va desfășura și în viitor aceste acțiuni, în toate cartierele orașului”, a informat Primăria Piteşti.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here