Poliţia îl caută pe nesimţitul care a abandonat trei pisoi, în cartierul Războieni din Piteşti

Date:

Share post:

Aseară, nişte camere de luat vederi amplasate pe o stradă lăturalnică din cartierul Războieni din Piteşti l-au surprins pe un individ în timp ce abandona trei pisoi pe domeniul public.

Insul în cauză a adus pisoiaşii cu maşina (un Logan roşu cu numărul AG 61 FLO), într-o pungă de plastic, şi i-a aruncat efectiv ca pe nişte gunoaie, după care a plecat netulburat.

Nu înainte de a lovi bietele animăluţe cu piciorul.

Imaginile au ajuns la poliţişti, care au luat pisoii şi i-au dus la un adăpost, iar acum îl caută pe nesimţitul care s-a descotorosit de ei.

„În seara zilei de 01 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din cartierul Războieni, de pe raza municipiul Pitești, un bărbat ar fi abandonat, dintr-o mașină, trei pui de pisică.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, care au identificat cei trei pui și pe care i-au ridicat și transportat la un adăpost special de pe raza localității Moșoaia.

Totodată, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea bărbatului în cauză, în vederea sancționării conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Fapta individului, de a abandona animăluţele, e contravenţie şi se penalizează cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

sursa foto: Facebook/Alin Alinutz (captură video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular