„În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la faptul că persoane care s-ar fi aflat în autoizolare de la domiciliu, în municipiul Pitești, ar fi ieșit pentru a plăti diverse facturi la ghișeul unei companii de furnizare a serviciilor de televiziune și internet, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să facă următoarele precizări:

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti s-au sesizat, din oficiu, cu privire la cele semnalate în spațiul public și au efectuat verificări.
În urma acestor verificări, s-a constatat faptul că plata la ghișeul companiei de furnizare a serviciilor de televiziune și internet a fost efectuată de o altă persoană decât cea care se află în izolare la adresa respectivă.

Menționăm faptul că persoana care se află în autoizolare la acea adresă a fost verificată, în repetate rânduri, privind respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, nefiind identificate nereguli.

Vă reamintim faptul că este esenţial să fim responsabili, în orice situaţie, să conştientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acţiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here