Bătrânica în cauză se numeşte Maria Drăghici, are 70 ani şi a plecat voluntar de pe raza localității Bârla, fără a mai reveni la domiciliu.

„Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr grizonat, lung până la baza umerilor, ochi căprui.

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336″, a transmis azi după-amiază biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Amplă acţiune de căutare a femeii

„Femeia a fost căutată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu membri de familie și cu voluntari din cadrul Primăriei Bârla.

Au fost contactate rude și persoane cunoscute din alte localități, au fost verificate camere de supraveghere din zonele pe unde ar fi putut trece, au fost efectuate căutări pornind de la locuința persoanei în cauză, pe teren viran, zona împădurită din apropiere, precum și pe malul pârâului Cotmeana, aflat la circa 2 km față de locul de unde a plecat, însă până în prezent nu au rezultat indicii despre femeia dispărută”, a mai informat Poliţia Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here