Având în vedere avertizarea ANM din perioada 23 octombrie ora 22.00 – 24 octombrie, ora 22.00, care vizează Carpaţii Orientali, cu precădere zona Carpaţilor Meridionali şi Carpaţii de Curbură, în legătură cu precipitaţiile sub formă de ninsoare şi intensificări ale vântului, ce va atinge viteze de peste 90km/h în zonele de peste 1800 m, poliţia îi sfătuieşte pe şoferi să fie mai prudenţi în trafic pentru a evita producerea de accidente rutiere.

De asemenea, participanţii la trafic sunt sfătuiţi să se intereseze cu privire la starea meteo de pe traseu, mai ales dacă au drum prin cele şase judeţe în care s-a instalat codul portocaliu de vânt puternic. Acestea sunt: Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu.  Oamenii legii recomandă circularea cu viteză redusă, adaptată codiţiilor meteorologice, dar şi păstrarea distanţei regulamentare de mers.

Nici pietonii nu sunt uitaţi de poliţişti, aceştia fiind sfătuiţi să îşi ia măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi de către şoferi, să circule pe trotuare şi, de asemenea, să traverseze numai prin locuri premise.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here