Nu doar la Jandarmerie sunt mai mulţi studenţi care efectuează practica în judeţul Argeş. Şi Poliţia judeţeană e plină, o lună de aici încolo, de studenţi ai Academiei de Poliţie.

„124 de studenți care urmează cursurile Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” vor efectua, timp de aproape o lună de zile, stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Astăzi, tineri viitori polițiști s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, unde urmează să își pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate la orele de curs.

Aceştia sunt 40 din anul I, 36 din anul al II-lea, 31 din anul al III-lea şi 17 din anul al IV-lea. Pentru cei din primul an, aceasta reprezintă prima întâlnire cu aspectele practice ale muncii de poliție.

Cei 59 de băieți și 65 de fete își vor desfășura activitatea în cadrul tuturor structurilor inspectoratului, corespondente profilelor pentru care au optat.

Pe perioada practicii, fiecare dintre studenți se va afla sub îndrumarea unui tutore, un poliţist cu experienţă, care are rolul de a împărtăși cu acesta din tainele meseriei de polițist, majoritarea studenţilor fiind planificaţi să desfăşoare activităţi de practică în structurile operative”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here