În cursul zilei de azi, „polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Pitești și Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Pitești și a municipiului Curtea de Argeș, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”.

Informaţia a fost furnizată de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

În fapt, percheziţiile au vizat locuinţa medicului anestezist, dr. Adrian Dinescu (care e de loc din Curtea de Argeş), iar societăţile comerciale sunt cea sub a cărui umbrelă funcţiona cabinetului stomatologic Teddy Care (galeriile Praxis), respectiv cea a medicului anestezist Adrian Dinescu.

Acesta din urmă (foto, sus) colabora, ca persoană juridică, cu mai multe cabinete medicale private.

Reamintim că micuţul Petru, de numai 4 ani, a fost anesteziat de dr. Dinescu, în ziua de 10 februarie, în vederea unei intervenţii stomatologice banale (o carie).

Copilul a intrat, însă, în stop cardio-respirator, apoi în comă.

A fost dus la un spital din Capitală, dar a murit după două zile, fără să-şi mai fi revenit din starea de inconştienţă.

Mai multe despre parcursul profesional al medicului anestezist dr. Adrian Dinescu puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here