Poimâine încep zilele Mioveniului

Date:

Share post:

„Sub egida Zilelor orașului Mioveni, în perioada 22–23 iunie, în zona de Picnic Făget, se va organiza prima ediție a Rock’n’Ride Festival.

Rock’n’Ride Festival se dorește a fi un eveniment de excepție, organizat de oameni de calitate, în aer liber, unde natura, motocicletele și rock-ul sunt într-o armonie perfectă.

Vedetele Festivalului Rock’n’Ride vor fi trupele Trooper şi My Queen Tribute by Dan Helciug. Printre cei care vor susţine concerte în cadrul Festivalului mai sunt trupe precum Olly of Queens, Fără Vise şi Kunnstra.

Sâmbătă, 22 iunie, festivalul va fi deschis la 10,30 cu o expoziţie moto pe platoul Centrului Civic Mioveni, urmând ca la 13 să se plece în paradă către Parcul de Picnic Făget.

La 16 vor începe jocurile şi concursurile specifice unui festival moto-rock, iar de la 18 vor urca pe scenă Kunnstra, Olly of Queens, Fără Vise, My Queen şi Trooper.

Distracţia va continua cu o cântare folk în jurul butoaielor cu foc până dimineaţa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, tiroliană, paintball, parcare, zonă de food & drink, jocuri şi concursuri moto, dar şi zone de relaxare. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la hotelurile şi pensiunile din zonă”, a anunţat primarul oraşului Mioveni, dl Ion Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular