Poezia, iubirea mea, pe Malul Dunării din Galați. Mesaj de Ziua Mondială a Poeziei

Date:

Share post:

„În 21 martie este Ziua Mondială a Poeziei, iar eu profit de ocazie să vă rog și să vă îndemn să citiți și să dăruiți poezii.

Un volum de poezii mi se pare un cadou foarte elegant, un dar frumos, romantic, valoros, un dar de suflet, un dar pentru o viață. Am acasă volume de poezii din care citesc cu drag și care îmi amintesc de oamenii care mi le-au dăruit”, ne-a scris un cititor din Galaţi, dl George Alin Radu.

Despre dumnealui noi am mai scris o dată, luna aceasta, atunci când dl Radu a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-a întâlnit pe stradă.

„Încheiați-vă seara citind câte o poezie. Vă va relaxa, vă va schimba gândurile și vă veți îmbogăți vocabularul și sufletul. Durează câteva minute să citiți o poezie, iar dacă vă place, dacă vă emoționează sau vă intrigă, citiți-o încă o dată. Citiți poezii împreună cu copiii. Ajutați-i să descopere lumea fascinantă a poeziei.

Lăsați un volum de poezii la îndemână, pe măsuța din sufragerie, pe noptieră, pe o comodă și astfel veți fi tentați să citiți.

Suntem chiar atât de egoiști, de ignoranți și de nerecunoscători? Iar prin faptul că nu mai citim/cumpărăm poezie descurajăm poeții contemporani talentați să-și publice poeziile.

Vă rog să prețuim poezia și să o transmitem generațiilor care vin, avem această frumoasă și importantă îndatorire.

Poeziei îi datorăm cele mai frumoase cântece din lume.

Vă îndemn ca următoarea carte pe care o veți cumpăra pentru voi, dar și următoarea carte pe care o veți dărui, să fie un volum de poezii.

Și, dacă tot am vorbit despre poezii, aș fi curios să aflu dacă aveți o poezie preferată, un poet pe care îl îndrăgiți.

Să aveți o zi de poezie!”, a mai transmis cititorul nostru.

Poezia , iubirea mea , pe Malul Dunării din Galați ! În 21 martie este ziua mondială a poeziei, iar eu profit de…

Publicată de George Alin Radu pe Duminică, 21 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular